Formandsberetning 2021

 

Velkommen til GF 2022, og velkommen til en ny sæson i kolonihaveforeningen Lærkehøjen.

 

Vi nærmer os sommeren, -  og glæden er allerede at spotte hos de mange havelejere som er begyndt så småt i deres haver.

Pga. af Coronaen er der ikke sket alverdens ting i foreningen, - de få ting som kan nævnes, er som I alle ved, blev ølskuret sendt til tælling og blev stemt til nedrivning.

Oven i det kunne, dem som var med til nedrivningen konstatere, at selve skuret hvor toilettet er i, er i en sørgelig forfatning og skal derfor også fjernes i sæson 2022, hvor der samtidig arbejdes på at bygge det sammen med et rum til Bestyrelsen, hvor møderne kan afholdes.

 

På parkeringspladsen blev der brugt noget krudt på at få jævnet de store huller ud, hvilket desværre bare gjorde det værre end det var. Bestyrelsen har derfor stillet forslag til den kommende generalforsamling med et budget over udfærdigelsen af arbejdet med en entreprenør som laver dette arbejde til hverdag og ved hvordan man kommer i bund, så parkeringsarealet kan blive godt igen.

I den foregående sæson fik hegnet på p-pladsen en tiltrængt reparation og blev malet.

Der er påbegyndt en omforandring af rummet i fælleshuset. Rummet egner sig ikke til bestyrelsesrum da det ligeledes bliver brugt til opmagasinering af borde og stole, samt diverse værktøj og reservedele til foreningen, så møder i dette rum er umuligt.

Det er planen at rummet skal ændres til en lille slags Cafe til kolonihaveforeningens medlemmer, hvor man på enkelte dage kan komme forbi og få noget social samvær med andre havelejere.

Det vil også skulle bruges til sammenkomster som foreningen arrangerer, som f.eks. den årlige sommerfest, men bestyrelsen vil med det samme fastslå at det ikke bliver et nyt Rottehul, hvor man lige hiver 10 venner med op og drikker sig skidefulde og sidder og råber af folk  - det kommer ikke til at ske – det er til havelejerne, og det er vigtigt at der også tages hensyn til de omkringliggende haver med hensyn til støj.

Som I jo alle ved fylder vores arbejde på den nye Lokalplan, eller mangel på samme, meget, men vi hænger i og vi har heldigvis fået en god dialog i gang med kommunen som vi også kort vil opridse på generalforsamlingen.

 

Med håb om en god sæson 2022

Tonny Overgaard

Formand